Przegrzebki z grejpfrutem i boczkiem
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 22 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 35 i kosztuje 21 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, masło, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z sosem grejpfrutowym, Przegrzebki z Miso, imbirem i grejpfrutem, oraz Wiosenne Sałaty Z Grejpfrutem I Podsmażonymi Przegrzebkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając ostrego noża, obrać grejpfruta, usuwając cały gorzki biały rdzeń. Pracując nad misą, przeciąć między membranami, aby uwolnić sekcje. Wyciśnij sok z membrany do innej miski; powinieneś mieć około 3 łyżki soku.
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż ostry, 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś ją na mały talerz.
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu boczku.
Sezon przegrzebki z solą i pieprzem, dodać do patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane, 3 protokół. Włącz przegrzebki, dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż przegrzebki są po prostu gotowane przez, 3 minuty dłużej.
Dodaj wino i sok grejpfrutowy na patelni i doprowadzić do duszenia na umiarkowanym ogniu. Gotować, skrobając wszelkie rumiane kawałki. Odcedzić płyn do żaroodpornego kubka, a następnie zwrócić go na patelnię.
Dodać kapary i masło i gotować, potrząsając patelnię, aż sos zgęstnieje, 2 do 3 protokół.
Dodaj przegrzebki i wszelkie soki na patelni; włączyć do ich płaszcz z sosem.
Dodać kawałki grejpfruta i boczek i podawać od razu.