Przegrzebki z grejpfrutem i boczkiem

Przegrzebki z grejpfrutem i boczkiem
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 22 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 35 i kosztuje 21 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, masło, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z sosem grejpfrutowym, Przegrzebki z Miso, imbirem i grejpfrutem, oraz Wiosenne Sałaty Z Grejpfrutem I Podsmażonymi Przegrzebkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając ostrego noża, obrać grejpfruta, usuwając cały gorzki biały rdzeń. Pracując nad misą, przeciąć między membranami, aby uwolnić sekcje. Wyciśnij sok z membrany do innej miski; powinieneś mieć około 3 łyżki soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrejpfrutyGrejpfruty
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż ostry, 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś ją na mały talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
3
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
4
Sezon przegrzebki z solą i pieprzem, dodać do patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane, 3 protokół. Włącz przegrzebki, dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż przegrzebki są po prostu gotowane przez, 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzegrzebkiPrzegrzebki
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przenieść na talerz.
6
Dodaj wino i sok grejpfrutowy na patelni i doprowadzić do duszenia na umiarkowanym ogniu. Gotować, skrobając wszelkie rumiane kawałki. Odcedzić płyn do żaroodpornego kubka, a następnie zwrócić go na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok GrejpfrutowySok Grejpfrutowy
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać kapary i masło i gotować, potrząsając patelnię, aż sos zgęstnieje, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KaparyKapary
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj przegrzebki i wszelkie soki na patelni; włączyć do ich płaszcz z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać kawałki grejpfruta i boczek i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrejpfrutyGrejpfruty
BoczekBoczek

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćEkspert
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia6
Magazyn