Przegrzebki w pergaminie z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami
Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 127 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać przegrzebki morskie, oliwki kalamatan, ząbek czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Linguine z przegrzebkami, koprem włoskim i pomidorami, Linguine Z Przegrzebkami, Koprem Włoskim I Pomidorami, oraz Koper Włoski Smażony Z Pomidorami I Oliwkami.
Instrukcje
Fold 4 (16-x 12-calowy) kawałki pergaminu lub folii na pół w poprzek; rozłożyć na 2 blachy do pieczenia.
Ułóż przegrzebki, koper włoski, pomidory, oliwki i czosnek równomiernie na jednej połowie każdego arkusza pergaminu, pozostawiając 2-calową granicę na krawędzi. Doprawić solą i pieprzem, skropić winem i oliwą.
Złóż górną połowę każdego kawałka pergaminu nad składnikami. Zaciskaj krawędzie w ciasnych fałdach, aby uszczelnić.
Piec, aż paczki nadmuchać i przegrzebki są gotowane przez (około 17-20 minut, w zależności od wielkości przegrzebki).
Przenieś pergaminowe paczki na talerze. Starannie wyciąć wierzchołki pakietów otwarte, upewniając się, aby uniknąć gorącej pary.