Przegrzebki Smażone W Woku W Sosie Maślanym Teriyaki Tabasco

Przepis Wok zapiekane przegrzebki w sosie masłowym Teriyaki Tabasco może zaspokoić Japońskie pragnienie w około 35 minut. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 341 kalorii, 8G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Mieszanka sosu pieprzowego, koszernej soli i pieprzu, sos teriyaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pan Seared Świeże Maine Diver Przegrzebki Kremowy Awokado Szampan Sałatka Winogronowa Teriyaki Cabernet SOS Maślany, Zapiekane przegrzebki sezamowe i stek Teriyaki z sałatką z kapusty pieczonej, oraz Zapiekane Przegrzebki W Sosie Maślanym Cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać wok na dużym ogniu. Pracując partiami, dodaj dwie łyżki masła i rozpuść.
Dodaj obfity plusk ostrego sosu paprykowego, lub do smaku.
Dodaj cztery przegrzebki do skwierczącej mieszaniny masła i sear obie strony, aż ładny i złoty kolor, o jednej minucie na stronie. Doprawić solą i pieprzem.
Usuń przegrzebki z wok na talerz. Powtarzaj, aż wszystkie przegrzebki są gotowane.
Do woka dodać groszek cukrowy i paprykę i smażyć przez około 2 do 3 minut, aż będzie lekko miękki, ale nadal chrupiący. Jeśli są one przyklejania może trzeba dodać szczyptę oleju z orzeszków ziemnych, aby pomóc.
Wlać dużą szczyptę ulubionego sosu teriyaki do wok i powrót przegrzebki do wok. Podaj im ostatni rzut i podaj.