Przegrzebki laurowe z sosem maślanym czosnkowo-Pietruszkowym
Przegrzebki z czosnkiem pietruszka SOS maślany wymaga około 13 minut od początku do końca. To danie główne ma 408 kalorii, 23G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 4,35 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 260 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz czosnek, masło, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z masłem czosnkowo-Pietruszkowym, Przegrzebki boczkowe z sosem czosnkowo-maślanym, oraz Zapiekane przegrzebki z pietruszką i czosnkiem.
Instrukcje
1/2 łyżki masła rozprowadzić po jednej stronie każdego kawałka prażonego włoskiego chleba. Odstawić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na dużym ogniu. Kiedy olej zaczyna palić, wlać przegrzebki do patelni. Gotować przez 30 sekund bez mieszania.
Wrzucić przegrzebki na patelni i wymieszać z czosnkiem. Gotować i mieszać, aż pachnące, o 30 sekund.
Wino i sok z cytryny wymieszać z przegrzebkami, doprowadzić do wrzenia i gotować przez około 30 sekund.
Pietruszkę i zimne masło wymieszać w przegrzebki i zdjąć z ognia. Gdy masło topi się, wymieszać z solą, pieprz czarny i pieprz cayenne.
Łyżka przegrzebki na tosty z masłem i podawać natychmiast.