Przegrzebki Glazurowane Z Kuskusem
Glazurowane przegrzebki z kuskusem to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli masz olej sezamowy, sok z limonki, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Przegrzebki Glazurowane Z Kuskusem, Zapiekane przegrzebki z izraelskim kuskusem, oraz Przegrzebki z pikantnym sosem Curry i kuskusem.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć pierwsze 5 składników (przez pokruszony czerwony pieprz). Przegrzebki opłukać pod zimną wodą; osuszyć.
Dodaj przegrzebki do marynaty; wrzucić dobrze do herbu.
Odstawić 10-30 minut, mieszając raz.
Doprowadzić bulion do wrzenia w średnim rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień; wymieszać kuskus, groszek, marchew i sól; przykryć i wyłączyć ogień.
Tymczasem, przygotować grill, i grillować przegrzebki na średnio gorących węglach 3 minut na stronie lub aż złoty kolor i nieprzezroczyste w centrum. Ułóż mieszankę kuskusu na 4 talerzach. Ułóż 4 przegrzebki na kuskusie. Doprowadzić marynatę do wrzenia, wymieszać, i gotować 3 protokół lub aż zgęstnieje.
Mieszanka mżawka na przegrzebki i kuskus; top z kolendry, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.