Przegrzebki Glazurowane Z Kuskusem

Przegrzebki Glazurowane Z Kuskusem
Glazurowane przegrzebki z kuskusem to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli masz olej sezamowy, sok z limonki, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Przegrzebki Glazurowane Z Kuskusem, Zapiekane przegrzebki z izraelskim kuskusem, oraz Przegrzebki z pikantnym sosem Curry i kuskusem.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć pierwsze 5 składników (przez pokruszony czerwony pieprz). Przegrzebki opłukać pod zimną wodą; osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodaj przegrzebki do marynaty; wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3
Odstawić 10-30 minut, mieszając raz.
4
Doprowadzić bulion do wrzenia w średnim rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień; wymieszać kuskus, groszek, marchew i sól; przykryć i wyłączyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Odstawić 5 minut.
6
Tymczasem, przygotować grill, i grillować przegrzebki na średnio gorących węglach 3 minut na stronie lub aż złoty kolor i nieprzezroczyste w centrum. Ułóż mieszankę kuskusu na 4 talerzach. Ułóż 4 przegrzebki na kuskusie. Doprowadzić marynatę do wrzenia, wymieszać, i gotować 3 protokół lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Mieszanka mżawka na przegrzebki i kuskus; top z kolendry, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
TrudnośćŚredni
Gotowe W29 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn