Przecier z rzepy i gruszki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj przecieru z rzepy i gruszki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 197 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka śmietany, ziemniaki russet, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puree Z Rzepy Maślanej, Puree Z Rzepy Maślanej, oraz Kremowy Purée Z Rzepy I Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz rzepę i ziemniaki w dużym rondlu lub małym garnku i przykryj 2 cale zimną wodą. (Rzepa unosi się, więc będziesz musiał je zepchnąć w dół, aby upewnić się, że masz wystarczająco dużo wody.)
Dodać sól i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej wysokości, częściowo przykryć i gotować przez 10 minut.
Dodać gruszki, częściowo przykryć i gotować, aż warzywa i gruszki będą miękkie po przekłuciu, o kolejne 15 protokół.
Warzywa i gruszki odcedzić i włożyć do garnka na dużym ogniu. (Gruszki i rzepa uwolnią dużo soków.) Gotować, często mieszając, aż soki zmniejszą się i staną się syropowe, około 5 minut.Praca w partiach, przeciery warzywa i gruszki z masłem i śmietaną w robocie kuchennym, aż jedwabiście gładka.
Dodaj świeżo zmielony biały pieprz, smak i dostosuj przyprawy w razie potrzeby.
Podawać natychmiast lub pozostawić przecier w garnku na godzinę i podgrzać na średnim ogniu.