Proste Risotto z kiełbasą i groszkiem Orzo

Proste Risotto z kiełbasą i groszkiem Orzo
Proste risotto z kiełbasą i Peanem Orzo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 1094 kalorie, 50g białka, oraz 54g tłuszczu. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka parmigiano reggiano, sól koszerna i pieprz, orzo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Orzo Risotto Z Kapustą I Kiełbasą Z Kurczaka, Easy Lemon Orzo Faux Risotto, oraz Łatwe risotto z dyni i pikantną kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając ją na małe kawałki, aż nie będzie już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3
Dodaj szalotka i podsmażyć, aż półprzezroczyste, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
4
Dodać orzo i wodę lub bulion. Użyj drewnianej łyżki, aby pomóc zeskrobać każdy z brązowych bitów na dnie patelni z kiełbasy. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego. Gotować, od czasu do czasu mieszając, aż orzo wchłonie cały płyn i zostanie ugotowane (dodać więcej płynu, jeśli orzo zacznie wysychać lub przyklei się do dna). Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać z groszkiem i pozostawić do gotowania na minutę lub dwie, aby rozmrozić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z parmezanem i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia42
Magazyn