Prosta warstwa kiełbasy
Simple Sausage Strata wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 18 g białka, 25 g tłuszczu i łącznie 348 kalorii. Za 94 centy za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Świetnie sprawdza się jako danie główne w bardzo przystępnej cenie. Mieszanka sera szwajcarskiego, musztardy, jajek i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 33%, to danie nie jest tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Strata z kiełbasą, Strata z warzywami oraz Strata ze szpinakiem i kiełbasą.
Instrukcje
Umieść chleb w natłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali naczynie do pieczenia; odłożyć na bok. Na dużej patelni smaż kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ. Wymieszaj musztardę.
Posyp równomiernie kiełbasę i ser na chlebie.
W dużej misce ubij jajka, mleko, śmietanę i pieprz.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty.
Odstaw na 5 minut przed pocięciem na kwadraty.