Prosciutto Palmiers
Prosciutto Palmiers może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 118 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, prosciutto, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pikantne Palmiers z Prosciutto, parmezanem i musztardą, Palmiery Kakaowe, oraz Palmiery Serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz koncentrat pomidorowy i wodę w małej misce; odstawić.Obficie odkurzyć powierzchnię roboczą mąką.
Rozmrożone ciasto umieścić na przygotowanej powierzchni roboczej, lekko odkurzyć ciasto mąką i ostrym nożem lub nożem do pizzy przyciąć do prostokąta o wymiarach 10 na 13 cali.Używając pędzla do ciasta, równomiernie pokryj powierzchnię ciasta mieszanką pomidorowo-wodną, używając jej całości. Ułóż plastry prosciutto w jednej warstwie na koncentracie pomidorowym, lekko nakładając się na siebie.
Ser posypać równomiernie prosciutto.Złóż każdą z długich boków ciasta w kierunku środka, aż się spotkają. Złóż ponownie wzdłuż środkowego szwu, jakby zamykając książkę. Owinąć rolkę w folię i przechowywać w lodówce, aż firma, około 30 minut w międzyczasie, rozgrzać piekarnik do 204° i zorganizować stojaki podzielić piekarnik na trzecie. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem i odstawić.Gdy bułka będzie gotowa, wyjmij ją z lodówki i wyrzuć plastikową folię. Używając ząbkowanego noża, przyciąć około 1/2 cala z każdego końca.
Pokrój rolkę w poprzek na 1/2-calowe plastry. Ułóż plastry na przygotowanych blach do pieczenia około 1 cala od siebie. Powinieneś mieć około 12 Palmier na każdym arkuszu.
Piec, aż palmiers są lekko rumiane, o 8 do 10 protokół.
Wyjmij blachy do pieczenia z piekarnika i odwróć palmiers nad płaską łopatką. Powrót do piekarnika i piec do głębokiego złoty kolor, o 8 do 10 minut więcej.
Wyjmij palmiers do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Jeśli nie podajesz od razu, przechowuj w temperaturze pokojowej w pojemniku z szczelną pokrywką do 6 godzin.