Prosciutto Palmiers

Prosciutto Palmiers
Prosciutto Palmiers może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 118 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, prosciutto, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pikantne Palmiers z Prosciutto, parmezanem i musztardą, Palmiery Kakaowe, oraz Palmiery Serowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz koncentrat pomidorowy i wodę w małej misce; odstawić.Obficie odkurzyć powierzchnię roboczą mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozmrożone ciasto umieścić na przygotowanej powierzchni roboczej, lekko odkurzyć ciasto mąką i ostrym nożem lub nożem do pizzy przyciąć do prostokąta o wymiarach 10 na 13 cali.Używając pędzla do ciasta, równomiernie pokryj powierzchnię ciasta mieszanką pomidorowo-wodną, używając jej całości. Ułóż plastry prosciutto w jednej warstwie na koncentracie pomidorowym, lekko nakładając się na siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
ProsciuttoProsciutto
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Ser posypać równomiernie prosciutto.Złóż każdą z długich boków ciasta w kierunku środka, aż się spotkają. Złóż ponownie wzdłuż środkowego szwu, jakby zamykając książkę. Owinąć rolkę w folię i przechowywać w lodówce, aż firma, około 30 minut w międzyczasie, rozgrzać piekarnik do 204° i zorganizować stojaki podzielić piekarnik na trzecie. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem i odstawić.Gdy bułka będzie gotowa, wyjmij ją z lodówki i wyrzuć plastikową folię. Używając ząbkowanego noża, przyciąć około 1/2 cala z każdego końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Pokrój rolkę w poprzek na 1/2-calowe plastry. Ułóż plastry na przygotowanych blach do pieczenia około 1 cala od siebie. Powinieneś mieć około 12 Palmier na każdym arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec, aż palmiers są lekko rumiane, o 8 do 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Wyjmij blachy do pieczenia z piekarnika i odwróć palmiers nad płaską łopatką. Powrót do piekarnika i piec do głębokiego złoty kolor, o 8 do 10 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
7
Wyjmij palmiers do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Jeśli nie podajesz od razu, przechowuj w temperaturze pokojowej w pojemniku z szczelną pokrywką do 6 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn