Pożywna zupa fasolowa granatowa

Pożywna zupa fasolowa granatowa
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych i דל פחמימות,znych do swojego pudełka z przepisami, obfita zupa fasolowa z granatem może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 189 g białka , 135 g tłuszczu i łącznie 2190 kalorii . Ten przepis służy 10 porcjom i kosztuje 3,28 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 80 fanów. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Mieszanka soli i pieprzu, bulion z kurczaka, natka pietruszki i garść innych składników wystarczą, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 15 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niesamowity wynik łyżką wynoszący 99% . Spróbuj obfitej marynowanej zupy fasolowej , pożywnej wegańskiej zupy fasolowej i marynowanej zupy fasolowej , aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Opłucz i posortuj fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Umieść fasolę w holenderskim piekarniku lub garnku do zupy; dodać wodę, aby przykryła 2 cale. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Zdejmij z ognia; przykryj i odstaw na 1 do 4 godzin lub do momentu, aż fasola zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4
Odcedź i opłucz fasolę, wylewając płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
5
Wstawić do dużego holenderskiego piekarnika lub garnka do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
6
Dodać pomidory z sokiem, cebulę, szynkę, bulion, wodę, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż fasola będzie miękka, około 1-1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
7
Jeśli to konieczne, dodaj więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
8
Wyjmij golonkę z szynki i odstaw, aż ostygnie i będzie można ją podać do ręki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
9
Usuń mięso z kości; wyrzucić kość.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10
Mięso pokroić na kawałki wielkości kęsa; odłożyć na bok. (Aby uzyskać gęstszą zupę, lekko ją ostudź, następnie zmiel fasolę w robocie kuchennym lub blenderze i włóż z powrotem na patelnię.) Szynkę włóż z powrotem do zupy i podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Udekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia99
Magazyn