Południowo-zachodni Falafel z awokado
Przepis na Falafel z awokado może zaspokoić apetyt w około 45 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka awokado, pieczone chipsy tortilla, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Falafel z awokado, Falafel W / Avocado Spread - Veggie Burgers W / Guacamole, oraz Jajka po benedyktyńsku z czarną fasolą, awokado i salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować paszteciki, umieścić fasolę pinto w średniej misce; częściowo rozgnieść widelcem.
Dodać ser Monterey Jack i dalej 5 składników (przez białko jaja); mieszać aż do uzyskania dobrego połączenia. Formować na 4 (1/2-cal-gruby) owalne paszteciki.
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać paszteciki; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż paszteciki są rumiane i dokładnie podgrzane.
Aby przygotować pastę, a paszteciki gotować, połączyć awokado, pomidor śliwkowy, czerwoną cebulę, kwaśną śmietanę, sok z limonki i sól.
Miejsce 1 patty w każdej połowie pita.
Rozłóż około 2 łyżki awokado rozłożone na patty w każdej połowie pita.