Południowo-zachodni bar sałatkowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 2,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 29g białka, oraz 29g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, SOS ranchowy, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Southwestern Rachel Sandwich with Southwestern Slaw: Boar ' s Head Boldest Bracket Challenge, Sałatka Południowo-Zachodnia, oraz Sałatka Południowo-Zachodnia.
Instrukcje
1
Gotować przyprawy w dużym rondlu na średnim ogniu 2 minut lub do tosty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Połącz przyprawy fajita, kukurydza, 1 łyżka soku i kolendry w średniej misce do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Fajita
3 łyżki Oleju Roślinnego
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Połącz cebulę, czosnek, fasolę i paprykę w średniej misce do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym