Powolny kuchenka czerwona fasola i ryż
Slow Cooker czerwona fasola i ryż może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 236 kalorii, 13g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paprykę, ryż, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Slow Cooker Red Beans & Rice, Powolny kuchenka czerwona fasola i ryż, oraz Wolno gotująca czerwona fasola i ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników i 7 szklanek wody w 4-qt. powolna kuchenka. Przykryć i gotować na wysokim 7 godzin lub aż fasola będzie miękka.
Podawać mieszankę czerwonej fasoli z gorącym ugotowanym ryżem i, w razie potrzeby, ostrym sosem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Spróbuj Tych Zwrotów Akcji!
Wegetariańska czerwona fasola i ryż: Zastąp mrożoną wędzoną kiełbasę bezmięsną, rozmrożoną i cienko pokrojoną, na kiełbasę z indyka.
Na filiżankę (z 1 filiżanką ryżu): kalorie 422; tłuszcz 5g (sat 4g, mono 2G, Poli 2G); białko 5g; węglowodany 4G; błonnik 2G; Chol 0mg; żelazo 1mg; sód 530mg; Calc 113mg
Szybka patelnia czerwona fasola i ryż: substytut 2 (16-oz.) puszki jasnej fasoli, odsączonej i opłukanej, do suszonej fasoli. Zmniejsz przyprawę kreolską do 2 łyżeczek. Gotować kiełbasę i dalej 4 składniki w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 5 minut lub aż kiełbasa brązowieje.
Dodaj czosnek; saute 1 minutę. Wymieszać 2 łyżeczki. przyprawa, fasola i 2 szklanki bulionu z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Podawać z gorącym ugotowanym ryżem i, w razie potrzeby, ostrym sosem.
Dekorować, w razie potrzeby. Sprawia, że 8 filiżanek. Czas Pracy: 26 min., Łączny czas:46 min.
Na filiżankę (z 1 filiżanką ryżu): kalorie 424; tłuszcz 2g (sat 1g, mono 2G, Poli 4g); białko 2G; węglowodany 5g; błonnik 6g; Chol 25mg; żelazo 3mg; sód 804mg; Calc 76mg