Powolna kuchenka indyk i pierogi
Powolna kuchenka indyk i pierogi może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 554 kalorie. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz ciasto maślane biszkoptowe, masło, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak i pierogi wolnoopalacz, Kurczak i pierogi wolnoopalacz, oraz Kurczak i pierogi wolnoopalacz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj krem z rosołu, rosołu z kurczaka, indyka, ziemniaków, marchwi, cebuli, masła, czosnku w proszku i przyprawy do drobiu razem w wolnej kuchence.
Gotować na wysokiej 3 godziny; wymieszać. Ułożyć herbatniki na szczycie mieszaniny indyka i gotować, aż ciastka są gotowane przez, o 1 więcej godzin.