Poważnie Azjatyckie: parowane Taro i wieprzowina w sosie z Czarnej Fasoli
Poważnie Azjatyckie: parowane Taro i wieprzowina w sosie z czarnej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 353 kalorie, 24g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól, korzeń taro, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Okoń morski na parze z sosem z Czarnej Fasoli, Okoń morski na parze z sosem z czarnej fasoli, oraz Ryba na parze z sosem z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej wielkości misce, połączyć kostki żeberka wieprzowego z puree czarnej fasoli, czosnek, i sól, mieszając równomiernie rozprowadzić. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin i do 3
Przygotuj parowiec i doprowadzić wodę pod parowcem do wrzenia.
W średniej wielkości misce, połączyć marynowane żeberka, wraz z sokami w misce i czarnej fasoli i czosnku, z kostkami taro.
Umieść miskę w parowarze i paruj na dużym ogniu przez 45 minut, aż kostki wieprzowiny i taro będą miękkie.
Udekoruj plastrami jalapeno i sosem sojowym lub sosem rybnym do smaku, o jednej łyżce stołowej albo.
Podawać natychmiast. Resztki można schłodzić i podgrzać przez gotowanie na parze na małym ogniu.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Quintan Essentia Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Głęboki żółty kolor sugeruje pełną dojrzałość i złożoność. Aromaty pieczonej gruszki, dojrzałego jabłka, nuty świeżych cytrusów i prażonych orzechów są obecne na złożonym i warstwowym nosie. Podniebienie jest bogato teksturowane odsłaniając ananasa, tropikalne owoce i Golden delicious apple. Wykończenie jest długie uzupełnione przez twardą kwasowość, która daje długość wina i ostrość.Połącz to wino z grillowanymi rybami i owocami morza w ogóle.