Potage aux Legumes (zielona zupa jarzynowa)

Potage aux Legumes (zielona zupa jarzynowa) może być tylko zupą, której szukasz. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, por i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Terrine de Legumes (pasztet warzywny ), Pstrąg czerwony i skórki z warzyw z kremem czosnkowym-Pelures de légumes, truite rosée et sa crème d ' Ail, oraz Caboches in Potage (zupa kapuściana) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę i czosnek ugotować na maśle na średnim ogniu, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Dodaj bulion z kurczaka, wodę, marchew, por, zieloną cebulę, paprykę habanero, szpinak i rukolę. Doprowadzić do niskiego wrzenia i gotować przez 30 minut lub aż marchewka będzie miękka.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia na 30 minut.
Puree w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka. Wróć do garnka i gotuj na małym ogniu przez 15 minut przed podaniem.
Podawać z mżawką oliwy z oliwek lub octu, lub obu, w razie potrzeby.