Potage aux Legumes (zielona zupa jarzynowa)

Potage aux Legumes (zielona zupa jarzynowa)
Potage aux Legumes (zielona zupa jarzynowa) może być tylko zupą, której szukasz. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, por i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Terrine de Legumes (pasztet warzywny ), Pstrąg czerwony i skórki z warzyw z kremem czosnkowym-Pelures de légumes, truite rosée et sa crème d ' Ail, oraz Caboches in Potage (zupa kapuściana) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę i czosnek ugotować na maśle na średnim ogniu, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Dodaj bulion z kurczaka, wodę, marchew, por, zieloną cebulę, paprykę habanero, szpinak i rukolę. Doprowadzić do niskiego wrzenia i gotować przez 30 minut lub aż marchewka będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Habanero ChiliHabanero Chili
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia na 30 minut.
4
Puree w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka. Wróć do garnka i gotuj na małym ogniu przez 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Podawać z mżawką oliwy z oliwek lub octu, lub obu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn