Posiekana wątróbka Bubbie
Posiekana wątróbka Bubbie wymaga ok. 4 godziny i 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 280 kalorii, 31g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz cebulę, olej roślinny, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Posiekana Wątróbka, Posiekana Wątróbka, oraz Posiekana Wątróbka.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu w jednej warstwie i napełnij wodą, aby przykryć jajka o 1 cal. Przykryć rondel i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wyjmij z ognia i pozostaw jaja w gorącej wodzie na 15 minut.
Wylać gorącą wodę, a następnie schłodzić jajka pod zimną bieżącą wodą w zlewie. Obrać po wystygnięciu.
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Umieść wątróbki z kurczaka na blasze do pieczenia w jednej warstwie i piecz, aż wątroba nie będzie już różowa w środku, a soki będą jasne, około 3 minut na stronę.
Podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu. Wymieszać posiekaną dużą cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i stał półprzezroczyste, o 5 protokół. Podzielić na dwie miski i odstawić.
Umieść marchew na tej samej patelni. Gotować i mieszać, aż marchewki zmiękną, o 5 protokół.
W maszynce umieścić wątróbki z kurczaka, marchew, surową posiekaną cebulę, 1 ugotowane na twardo jajko, połowę ugotowanej cebuli, sól i pieprz. Proces do gładkiej.
Wlać bulion z kurczaka i kontynuować przetwarzanie, aż mieszanina wątroby będzie kremowa i puszysta. Ułóż mieszaninę wątroby w misce i wierzch z pozostałą gotowaną cebulą i startym jajkiem na twardo. Przechowywać w lodówce przez 4 godziny przed podaniem.