Posiekana wątróbka prawdziwy Mccoy

Posiekana wątróbka prawdziwy Mccoy
Posiekana wątróbka prawdziwy Mccoy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 777 kalorii, 82g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wytopiony tłuszcz z kurczaka, wątróbki z kurczaka, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest znakomite. Spróbuj Posiekana Wątróbka, Posiekana Wątróbka, oraz Posiekana Wątróbka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść jajka w rondlu w jednej warstwie i napełnij wodą, aby przykryć jajka o 1 cal. Przykryć rondel i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wyjmij z ognia i pozostaw jaja w gorącej wodzie na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wylać gorącą wodę, a następnie schłodzić jajka pod zimną bieżącą wodą w zlewie. Obrać po wystygnięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wątróbki wołowe i drobiowe posmarować 2 łyżkami oleju kukurydzianego, a następnie rozłożyć na blasze. Broil w nagrzanym piekarniku, aż brązowy na górze, 8 do 10 protokół. Odwróć wątróbki i kontynuuj pieczenie, aż wątróbki nie będą już różowe w środku, a soki będą jasne, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do PodaniaCzerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Włożyć wątróbki do miski i schłodzić w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Podgrzać 2 łyżki tłuszczu z kurczaka i 2 łyżki oleju kukurydzianego na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 10 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż cebula jest bardzo delikatny i ciemnobrązowy, 15 do 20 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KurczakaTłuszcz Z Kurczaka
Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do PodaniaCzerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Umieścić cebulę w misce; przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Drobno posiekać schłodzoną wołowinę i wątróbki z kurczaka, schłodzoną cebulę i jajka ugotowane na twardo, a następnie umieścić w misce. Wymieszaj pozostałą 1 łyżkę tłuszczu z kurczaka. Doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Tłuszcz Z KurczakaTłuszcz Z Kurczaka
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia96
Magazyn