Posiekana Sałatka z sosem imbirowym-Miso

Posiekana Sałatka z sosem imbirowym-Miso
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj posiekanej sałatki z sosem imbirowo-Miso. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz miso, imbir, groszek śnieżny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Posiekana Sałatka z pieczonym Tofu i sosem migdałowym-Miso, Sałatka Z Bakłażana Z Sosem Imbirowym Miso, oraz Posiekana tajska Sałatka z kapusty z dressingiem Orzechowo-imbirowym.

Instrukcje

1
Aby przygotować sałatkę, połącz pierwsze 5 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Aby przygotować sos, połączyć ocet i pozostałe składniki; dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wlać sałatkę, podrzucając do płaszcza.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn