Portulaka Agnolotti

Portulaka Agnolotti
Portulaka Agnolotti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 983 kalorie. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mascarpone, mąka semolina, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć całe jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Agnolotti Bolognese, Dynia Agnolotti, oraz Kasztan Agnolotti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do ciasta makaronowego: w mikserze, za pomocą haczyka do ciasta, połącz wszystkie składniki i wymieszaj na małej prędkości, aż składniki zostaną w pełni włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Ciasto wyjąć na posypaną mąką powierzchnię i zagniatać, aż będzie gładkie i lekko elastyczne. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw w lodówce przez co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1
Odetnij kukurydzę z kolby i zarezerwuj jedną filiżankę na później. Pozostałą kukurydzę przecedzić w blenderze, aż będzie gładka i przejść przez Tamis lub chinois.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przecier kukurydziany ubić w misce nad podwójnym kotłem, aż zacznie gęstnieć. Powinna stać się konsystencją ciasta. Schłodzić puree i zarezerwować 1 filiżankę na później.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Pozostałe puree wymieszać z gotowaną polentą, mascarpone i masłem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Polenta PreparowanaPolenta Preparowana
MascarponeMascarpone
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4
Umieść mieszaninę w torbie z ciastem z półcalową końcówką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
5
Aby zwinąć agnolotti, przeprowadź makaron przez maszynę do makaronu, aż będzie wystarczająco cienki, aby zobaczyć zarys dłoni przez nią. Arkusz makaronu powinien mieć około 5 do 6 cali szerokości i około 2 stóp długości. Rura Rury nadzienia pół cala wzdłuż dolnej krawędzi arkusza makaronu długości arkusza. Złóż ciasto makaronowe na nadzieniu tak, że ciasto makaronowe teraz otacza " rurkę."
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
AgnolottiAgnolotti
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do MakaronuMaszyna Do Makaronu
6
Przewinąć rurkę jeszcze raz, a następnie przyciąć makaron na wierzchu nożem do ciasta, pozostawiając 1/4 cala. Począwszy od jednej strony makaronu "rurki", szczypta rurki w odstępach jednego cala do uszczelnienia boków agnolotti. Następnie za pomocą noża do ciast pokroić agnolotti w środku szczypce, aby je oddzielić.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgnolottiAgnolotti
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
7
Wyłożyć makaron na czystą pościel i pozostawić do wyschnięcia lekko, obracając je okresowo. Jeśli nie będą gotowane natychmiast, umieść je w zamrażarce, aby były gotowe do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1
Rozgrzać masło na patelni i gotować pokrojoną kukurydzę, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj krewetki gotować przez 3 do 4 minut, a następnie dodać puree kukurydziane. W międzyczasie gotuj makaron w szybko wrzącej wodzie, aż zacznie unosić się na powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
3
Wyjąć makaron na patelnię z krewetek i kukurydzy i dodać portulaka. Gotować przez 1 do 2 minut i dodać sól i pieprz do smaku. Podziel makaron na 4 potrawy i zjedz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Portulaka PospolitaPortulaka Pospolita
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn