Popękana owsianka Emmer i marchewka

Popękana owsianka Emmer i marchewka
Popękana owsianka Emmer i marchew może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka prażonych pestek dyni, sól, nasiona kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Popękana owsianka Freekeh z klonowymi pieczonymi gruszkami i kardamonem, Ciasto marchewkowe surowa kasza gryczana (bezglutenowa i surowa ) , oraz Papryka, marchew i pomidor Upma (słona kasza manna) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu, gotować popękane emmer na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zostanie upieczony, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Ubij w mleku i 2 szklanki wody i gotować na małym ogniu, ubijając często, aż owsianka jest gęsta, a pszenica jest al dente, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PszenicaPszenica
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
W międzyczasie ćwiartuj duszone marchewki i przecier w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Puree z marchwi wymieszać z owsianką wraz z octem sherry i miodem i doprawić solą. Łyżka owsianki do płytkich misek. Wymieszać z prażonymi pestkami dyni, startym parmezanem i rozgniecionymi nasionami kminku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Prażone Nasiona DyniPrażone Nasiona Dyni
Ocet SherryOcet Sherry
Puree Z MarchwiPuree Z Marchwi
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Płatki Na GorącoPłatki Na Gorąco
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn