Popularne Ciasteczko Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj popularnego ciasteczka czekoladowego. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 268 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, cukier granulowany, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 55 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Najlepsze ciasteczka czekoladowe / New York Times Chocolate Chip Cookie, Hot Fudge Chocolate Chip Cookie Cookie Dough Ice Cream Sandwich, oraz Ciasto czekoladowe z pieczonym nadzieniem z Pianki i lukrem z ciasta Ciastkarskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do temperatury 149° (150C).Śmietanę na zimno, masło i cukier pokroić mikserem elektrycznym. Gdy gładka, ubij w jajku, wanilii, sody oczyszczonej i soli. Zeskrobać boki miski i upewnij się, sól & soda są dobrze rozmieszczone, następnie dodać mąkę i mieszać ręcznie, aż prawie zniknął.
Dodać chipsy czekoladowe i tosty orzechy i mieszać do wymieszania.Uformuj ciasto na 2 calowe kulki i umieść około 3 do 4 cali od siebie na pergaminowych arkuszach ciastek. Lekko przyciśnij wierzchołki w dół.
Piec przez 18 minut* * lub do momentu, gdy ciastka staną się złotobrązowe.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu.Sprawia, że około 16 dużych ciasteczek * * moje zajęło prawie 22 minuty.