Popcorn Z Białej Czekolady
Złoty Popcorn z białej czekolady może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 1,14 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Mieszanka popcornu mikrofalowego o smaku masła, jadalny złoty pył, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tort czekoladowo-karmelowy ze złocistymi Kasztanami, Valentine ' s Popcorn (White Chocolate Popcorn), oraz Czerwono-Złota Malinowa Tarta Z Białą Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść popcorn w dużej misce, odrzucając nieoprawione ziarna. Wymieszać z orzechami i żurawiną.
Mikrofalowe kąski białej czekolady w szklanej miarce 2-cup W Wysokiej 1 1/2 minuty lub aż stopi się i będzie gładka, mieszając w odstępach 30 sekund.
Wlać mieszaninę popcornu, mieszając do równomiernego pokrycia.
Rozprowadzić mieszaninę na 15-x 10-calowej patelni z galaretką.
Posypać równomiernie cynamonem.
Odstawić 15 minut lub aż czekolada twardnieje.
Posypać złotym pyłem. Rozbić na kawałki; podawać natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.