Popcorn Cynamonowo-Cukrowy
Przepis cynamon-cukier Popcorn jest gotowy w około 1 godzinę i 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, mielony cynamon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 12%. Spróbuj Popcorn Z Cukrem Cynamonowym, Popcorn Cynamonowo-Cukrowy, oraz Cinnamon Sugar Popcorn / @ Beamly dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Popcorn Popper powietrzem zgodnie ze wskazówkami producenta.
Umieścić w dużej misce i odstawić.
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z cukrem, cynamonem, solą i wanilią i gotować, aż będą gęste i bąbelkowe.
Wlać popcorn i mieszać, aż popcorn będzie równomiernie pokryty.
Popcorn rozłóż na dużą patelnię.
Piec w nagrzanym piekarniku 10 minut, następnie wyłączyć ogień i pozostawić popcorn do pozostania w piekarniku 20 minut dłużej.
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić przed podaniem.