Pomidorowe Ciasto Z Boczkiem

Pomidorowe Ciasto Z Boczkiem
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 670 kalorii, 12g białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz paski boczku, ser cheddar, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Placek pomidorowy Sandy, Kanapki Z Pomidorem I Boczkiem Z Boczkiem Bazylia Majonez, oraz Dżem Pomidorowo-Bekonowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Upiecz ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pomidory umieścić w skórce; posypać boczkiem. W małej misce, połączyć ser i majonez. Łyżka na boczek w środku ciasta, pozostawiając 1 w. wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
PomidorPomidor
SerSer
BoczekBoczek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Piec w temperaturze 350° przez 30-40 minut lub do uzyskania złotego koloru (w razie potrzeby przykryj krawędzie folią, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn