Pomidorowa Zupa Florencka I

Pomidorowa Zupa Florencka I
Need a zupa bezmleczna? Zupa pomidorowa Florentine mógłbym być super przepis spróbować. Ten przepis służy 6. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. 68 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka szpinaku, mielona gałka muszkatołowa, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pomidorowa Zupa Florencka, Zupa Pomidorowa Florentyna, oraz Pomidorowa Zupa Florencka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Bulion, pomidory, sok i zupę połączyć w rondlu z trzepaczką drucianą na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
BulionBulion
SokSok
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodaj cukier, szpinak, gałkę muszkatołową, sól i pieprz do smaku, bez rozmrażania szpinaku. Pozostawić do 20 minut na średnim ogniu, aż szpinak będzie miękki. Utrzymuj ciepło, nie pozwalając mu się zagotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzpinakSzpinak
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
3
Dodać ugotowany makaron i gotować przez 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn