Pomarańczowe Nadzienie Kremowe

Pomarańczowe Nadzienie Kremowe
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Pomarańczowy krem nadzienie może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 647 kalorii, 11g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skrobię kukurydzianą, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ciasto z ricottą z nadzieniem z krwawej pomarańczy, bitą śmietaną Mascarpone i kandyzowanymi plastrami pomarańczy, Gingersnaps w / Orange - krem imbirowy, oraz Kliny z bułeczki pomarańczowej z nadzieniem z serem śmietankowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić pierwsze 4 składniki do wrzenia w rondlu 3-quart na średnim ogniu, stale ubijając. Gotować, ubijając stale, 1 minutę lub aż zgęstnieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia; ubić masło i pozostałe składniki, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wlać do miski; przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia4
Magazyn