Pomarańczowa Sałatka Z Tuńczyka
Pomarańczowa Sałatka z tuńczyka wymaga mniej więcej 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 61 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli czosnkowej, cebula w proszku, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Z Tuńczyka Neiman Marcus, Sałatka Z Tuńczykiem Pomarańczowo-Imbirowym, oraz Sałatka Z Pomarańczy, Rukoli I Tuńczyka.
Instrukcje
Wymieszać razem tuńczyka, śmietana, musztarda, smakołyk, sok pomarańczowy, pekan, sól czosnkowa, cebula w proszku, i czarny pieprz. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Peju Province Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 38 dolarów za butelkę.
![Prowincja Peju Merlot]()
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah