Polędwiczki wołowe zawinięte w boczek z farszem ziołowym

Polędwiczki wołowe zawinięte w boczek z farszem ziołowym
Polędwiczki wołowe zawinięte w boczek z farszem ziołowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $7.67 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 104g tłuszczu, oraz w sumie 1168 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Mieszanka boczku, ząbki czosnku, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wołowe zawijane boczkiem, Pieczona polędwica wołowa zawinięta w boczek, oraz Polędwiczki wołowe zawijane boczkiem z Maderą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać czosnek; sauté 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Dodać bułkę tartą. Smażyć na złoty kolor, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
4
Zdjąć z ognia; wymieszać z natką pietruszki. Farsz doprawiamy solą i pieprzem. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FarszFarsz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
5
Zaczynając od 1 długiego boku, przeciąć każdą polędwicę wzdłuż prawie na pół, zatrzymując się około 1/2 cala od przeciwległego długiego boku. Otwarte polędwiczki jak książki.
6
Pokrojone boki posypać solą i pieprzem. Zapakuj połowę farszu na 1 Stronę każdej polędwicy. Złóż gładką stronę nad farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FarszFarsz
7
Lekko nakładają się na pół plastrów boczku na arkuszu papieru pergaminowego, tworząc prostokąt o długości równej 1 polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
8
Ułożyć polędwicę na 1 Brzegu, w poprzek boczku. Używając pergaminu jako pomocy, zwiń polędwicę w boczku. Używając Sznurka kuchennego, zabezpiecz boczek wokół polędwicy, wiążąc w odstępach 1 1/2 cala, a następnie zwiąż raz wzdłuż. Powtórzyć z pozostałym boczkiem i polędwicą. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Zawiń polędwiczki i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
9
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed kontynuowaniem.)
10
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wlać wystarczającą ilość oleju do dużej patelni do pokrycia dna; ciepła na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodać 1 polędwicę. Sauté aż bekon jest brązowy, obracając często, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
13
Przenieść do obramowanej blachy do pieczenia. Powtórzyć z drugą polędwicą. Pieczeń, aż termometr włożony do środka każdego rejestry 54° do 135 ° F średnio rzadkie, o 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
14
Przenieś na talerz.
15
Odstawić na 15 minut.
16
Odciąć sznurki.
17
Polędwiczki pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia29
Magazyn