Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy wieprzowej z ziołami. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 27g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka rukoli, masło, polędwica wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Z Ziołami, Polędwiczki Wieprzowe Z Ziołami, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Ziołami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć główkę czosnku i każdą szalotkę osobno w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Goździki
Czosnek
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
3
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt
Goździki
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Umieść 1 łyżkę masła w misce zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 15 sekund lub do stopienia. Masło utrzeć na wieprzowinie, posypać 1 łyżeczką tymianku, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Pieprz
Tymianek
Wieprzowina
Sól
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
Cukierki Peachie-o
5
Podgrzać duży żaroodporny nonstick patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać wieprzowinę; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
7
Umieścić patelnię w piekarniku; piec w temperaturze 350 przez 20 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
Patelnia
8
Wyjąć wieprzowinę z patelni; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
9
Odstawić na 10 minut.
10
Podczas gdy wieprzowina stoi, roztopić pozostałą 1 łyżkę masła w patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Dodaj szalotki i czosnek; podsmażyć 2 protokół. Wymieszać ziemniaki; podsmażyć 2 minuty. Wymieszać grzyby, pozostałe 1/2 łyżeczki soli, i pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu; podsmażyć 2 protokół. Wymieszać bulion i wino; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 6 minut lub aż ziemniaki będą miękkie. Wymieszać ze szpinakiem, rukolą i pozostałym 1/4 łyżeczki tymianku; gotować 1 minutę lub aż warzywa lekko zwiędną. Wieprzowinę pokroić w poprzek na 12 kawałków.