Polędwiczki Wieprzowe Z Ziołami

Polędwiczki Wieprzowe Z Ziołami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy wieprzowej z ziołami. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 27g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka rukoli, masło, polędwica wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Z Ziołami, Polędwiczki Wieprzowe Z Ziołami, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Ziołami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć główkę czosnku i każdą szalotkę osobno w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść 1 łyżkę masła w misce zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 15 sekund lub do stopienia. Masło utrzeć na wieprzowinie, posypać 1 łyżeczką tymianku, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
TymianekTymianek
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Podgrzać duży żaroodporny nonstick patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać wieprzowinę; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
7
Umieścić patelnię w piekarniku; piec w temperaturze 350 przez 20 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć wieprzowinę z patelni; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
9
Odstawić na 10 minut.
10
Podczas gdy wieprzowina stoi, roztopić pozostałą 1 łyżkę masła w patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodaj szalotki i czosnek; podsmażyć 2 protokół. Wymieszać ziemniaki; podsmażyć 2 minuty. Wymieszać grzyby, pozostałe 1/2 łyżeczki soli, i pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu; podsmażyć 2 protokół. Wymieszać bulion i wino; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 6 minut lub aż ziemniaki będą miękkie. Wymieszać ze szpinakiem, rukolą i pozostałym 1/4 łyżeczki tymianku; gotować 1 minutę lub aż warzywa lekko zwiędną. Wieprzowinę pokroić w poprzek na 12 kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
ZiemniakZiemniak
SzalotkaSzalotka
RukolaRukola
SzpinakSzpinak
CzosnekCzosnek
ZieloniZieloni
PieprzPieprz
BulionBulion
TymianekTymianek
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
WinoWino
12
Podawać wieprzowinę na mieszance ziemniaczanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn