Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla

Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla
Grillowana Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 177 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz teriyaki baste i glazurę, sos barbecue, przyprawioną sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla, Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla Po Chińsku, oraz Jeżyna Grillowana Polędwiczka Wieprzowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Posypać wieprzowinę przyprawioną solą. W małej misce wymieszać pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wieprzowinę posmarować mieszanką sosu barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
WieprzowinaWieprzowina
4
Umieścić wieprzowinę na ruszcie grillowym na średnim ogniu. Przykryć grilla; gotować 18 do 22 minut, obracając kilka razy i szczotkując obficie z pozostałym sosem, aż wieprzowina ma lekki rumieniec różu w środku i termometr do mięsa wstawiony w środku czyta 71°. wyrzucić pozostały sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec
Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec
Ciemnofioletowa czerwień. Złożone aromaty przypraw i owoców: świeże czerwone jagody z nutami fiołków w połączeniu z przyprawami do pieczenia. Żywa kwasowość i eleganckie podniebienie o jedwabistej konsystencji.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn