Polędwiczki wieprzowe z cytryną i koprem włoskim

Polędwiczki wieprzowe z cytryną i koprem włoskim
Polędwica wieprzowa z cytryną i koprem włoskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,25 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego, Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Koprem Włoskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1 łyżkę oleju cytrynowego, pastę czosnkową, skórkę, nasiona kopru włoskiego i pieprz w małej misce. Rozetrzyj mieszaninę na polędwicach wieprzowych i odstaw w temperaturze pokojowej, przykrytej, na 30 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
2 Papryki Dowolnego Koloru, Ostre Lub Nie, Z Lokalnego Ogrodu2 Papryki Dowolnego Koloru, Ostre Lub Nie, Z Lokalnego Ogrodu
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju cytrynowego na dużej patelni na średnim ogniu. Brąz polędwiczki wieprzowe, w sumie około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
2 Papryki Dowolnego Koloru, Ostre Lub Nie, Z Lokalnego Ogrodu2 Papryki Dowolnego Koloru, Ostre Lub Nie, Z Lokalnego Ogrodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Przełożyć na patelnię do pieczenia i pieczyć wieprzowinę przez około 15 do 20 minut, lub do momentu włożonego termometru natychmiastowego odczytu 150 stopni F, około 15 do 20 minut, dla średnich, lub do pożądanej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Wyjąć wieprzowinę na półmisek i odstawić na 10 minut przed pokrojeniem na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Wariacja: jeśli chcesz służyć świeżego kopru włoskiego obok wieprzowiny, po brązowieniu wieprzowiny, dodać kopru włoskiego do tej samej patelni. Gotować koper włoski, często mieszając, na średnim ogniu, aż zacznie brązowieć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj mielony ząbek czosnku, łyżeczkę cukru i gotuj, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
7
Dodać 3/4 szklanki chłodnej wody, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż płyn odparuje i koper jest przetargu widłowego, o 5 protokół. Wymieszać 1 łyżkę świeżego soku z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
8
Olej i skórkę umieścić w szklanym słoiku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Odstawić w temperaturze pokojowej przez co najmniej 2 tygodnie, wstrząsając od czasu do czasu.
10
Wlać olej przez sitko i wyrzucić skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
11
Przełożyć do słoika i przechowywać, szczelnie przykryte, w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn