Polędwiczki wieprzowe z cytryną i koprem włoskim

Polędwica wieprzowa z cytryną i koprem włoskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,25 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego, Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Koprem Włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 łyżkę oleju cytrynowego, pastę czosnkową, skórkę, nasiona kopru włoskiego i pieprz w małej misce. Rozetrzyj mieszaninę na polędwicach wieprzowych i odstaw w temperaturze pokojowej, przykrytej, na 30 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju cytrynowego na dużej patelni na średnim ogniu. Brąz polędwiczki wieprzowe, w sumie około 5 minut.
Przełożyć na patelnię do pieczenia i pieczyć wieprzowinę przez około 15 do 20 minut, lub do momentu włożonego termometru natychmiastowego odczytu 150 stopni F, około 15 do 20 minut, dla średnich, lub do pożądanej doneness.
Wyjąć wieprzowinę na półmisek i odstawić na 10 minut przed pokrojeniem na cienkie plasterki.
Wariacja: jeśli chcesz służyć świeżego kopru włoskiego obok wieprzowiny, po brązowieniu wieprzowiny, dodać kopru włoskiego do tej samej patelni. Gotować koper włoski, często mieszając, na średnim ogniu, aż zacznie brązowieć, o 10 protokół.
Dodaj mielony ząbek czosnku, łyżeczkę cukru i gotuj, mieszając, przez 1 minutę.
Dodać 3/4 szklanki chłodnej wody, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż płyn odparuje i koper jest przetargu widłowego, o 5 protokół. Wymieszać 1 łyżkę świeżego soku z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Olej i skórkę umieścić w szklanym słoiku.
Odstawić w temperaturze pokojowej przez co najmniej 2 tygodnie, wstrząsając od czasu do czasu.
Wlać olej przez sitko i wyrzucić skórkę.
Przełożyć do słoika i przechowywać, szczelnie przykryte, w lodówce.