Polędwiczki wieprzowe z cytryną i koprem włoskim

Polędwiczki wieprzowe z cytryną i koprem włoskim
Polędwica wieprzowa z cytryną i koprem włoskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,25 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego, Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Koprem Włoskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1 łyżkę oleju cytrynowego, pastę czosnkową, skórkę, nasiona kopru włoskiego i pieprz w małej misce. Rozetrzyj mieszaninę na polędwicach wieprzowych i odstaw w temperaturze pokojowej, przykrytej, na 30 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
2 Papryki Dowolnego Koloru, Ostre Lub Nie, Z Lokalnego Ogrodu2 Papryki Dowolnego Koloru, Ostre Lub Nie, Z Lokalnego Ogrodu
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju cytrynowego na dużej patelni na średnim ogniu. Brąz polędwiczki wieprzowe, w sumie około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
2 Papryki Dowolnego Koloru, Ostre Lub Nie, Z Lokalnego Ogrodu2 Papryki Dowolnego Koloru, Ostre Lub Nie, Z Lokalnego Ogrodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przełożyć na patelnię do pieczenia i pieczyć wieprzowinę przez około 15 do 20 minut, lub do momentu włożonego termometru natychmiastowego odczytu 150 stopni F, około 15 do 20 minut, dla średnich, lub do pożądanej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Wyjąć wieprzowinę na półmisek i odstawić na 10 minut przed pokrojeniem na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5
Wariacja: jeśli chcesz służyć świeżego kopru włoskiego obok wieprzowiny, po brązowieniu wieprzowiny, dodać kopru włoskiego do tej samej patelni. Gotować koper włoski, często mieszając, na średnim ogniu, aż zacznie brązowieć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj mielony ząbek czosnku, łyżeczkę cukru i gotuj, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Dodać 3/4 szklanki chłodnej wody, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż płyn odparuje i koper jest przetargu widłowego, o 5 protokół. Wymieszać 1 łyżkę świeżego soku z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
8
Olej i skórkę umieścić w szklanym słoiku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Odstawić w temperaturze pokojowej przez co najmniej 2 tygodnie, wstrząsając od czasu do czasu.
10
Wlać olej przez sitko i wyrzucić skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
11
Przełożyć do słoika i przechowywać, szczelnie przykryte, w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn