Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Chorizo

Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Chorizo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Chorizo Nadziewane polędwiczki wieprzowe spróbować. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 30g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,34 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, marmoladę imbirowo-limonkową, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe nadziewane chorizo, Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Chorizo, oraz Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Chorizo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°. Motyl polędwicy, aż zostanie ułożona płasko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść polędwicę z masłem między dużymi kawałkami folii. Z mięsa tenderizer, Funt polędwicy aż 1/4-cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Polędwicę z obu stron doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Umieść chorizo w dół środka polędwicy, poklepując go w dół, i pozostawiając około 2 cale na wszystkich stronach chorizo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
5
Zwiń polędwicę. Wiązać polędwicę sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
6
Rozgrzać dużą patelnię do smażenia na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wlać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Polędwicę przekładamy na rozgrzany olej. Polędwicę posmaruj równomiernie ze wszystkich stron, aż spód będzie miał rumianą skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Przesuń patelnię do gorącego piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
10
Piec przez 12-16 minut lub do osiągnięcia temperatury wewnętrznej 160 ° F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Usunąć kratownice; pokroić polędwicę na ukosie.
12
Ułóż kawałki na talerzu.
13
Polędwicę skropić marmoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
14
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn