Polędwiczki wieprzowe grillowane z grzankami Curry
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, olej roślinny, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla, Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla, oraz Jeżyna Grillowana Polędwiczka Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać brązowy cukier, papryka, ziele angielskie, czosnek, pieprz, i sól. Pat brown mieszaniny cukru na wieprzowinę do Płaszcz. Szczelnie owinąć w folię. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do 24 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z lodówki. Pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej, około 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 232°. Spryskaj dno patelni sprayem do gotowania.
W dużej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Rozpakować wieprzowinę; miejsce na patelni. Gotować 3 protokół. Skręcić wieprzowinę; gotować 2 do 3 minut dłużej lub aż brązowy ze wszystkich stron.
Umieścić wieprzowinę w spryskanej patelni do pieczenia.
Piec odkryte 15 do 20 minut lub aż wieprzowina nie jest już różowy w środku i mięsa termometr wstawiony w środku czyta 71°. (nie wyłączaj piekarnika .)
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia. Przykryć luźno folią; odstawić na 10 minut.
Wlać krople do szklanej miarki; wymieszać z sosem barbecue.
Linia ciastka arkusz z folią.
Kromki chleba ułożyć na arkuszu wyłożonym folią; na wierzchu chleba lekko posmarować masłem.
Piec 4 do 6 minut lub do chrupkości.
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego.
Pokrój wieprzowinę na 24 cienkie plasterki; umieść na patelni w jednej warstwie.
Skropić mieszanką sosu barbeque.
Piec 5 minut dłużej. Aby podawać, każdą kromkę chleba polać plasterkiem wieprzowiny.