Polędwiczki wieprzowe grillowane z grzankami Curry

Polędwiczki wieprzowe grillowane z grzankami Curry
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, olej roślinny, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla, Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla, oraz Jeżyna Grillowana Polędwiczka Wieprzowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać brązowy cukier, papryka, ziele angielskie, czosnek, pieprz, i sól. Pat brown mieszaniny cukru na wieprzowinę do Płaszcz. Szczelnie owinąć w folię. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Ziele AngielskieZiele Angielskie
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wyjąć wieprzowinę z lodówki. Pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
3
Rozgrzej piekarnik do 232°. Spryskaj dno patelni sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
W dużej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Rozpakować wieprzowinę; miejsce na patelni. Gotować 3 protokół. Skręcić wieprzowinę; gotować 2 do 3 minut dłużej lub aż brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieścić wieprzowinę w spryskanej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec odkryte 15 do 20 minut lub aż wieprzowina nie jest już różowy w środku i mięsa termometr wstawiony w środku czyta 71°. (nie wyłączaj piekarnika .)
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
7
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia. Przykryć luźno folią; odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Wlać krople do szklanej miarki; wymieszać z sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
9
Linia ciastka arkusz z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Kromki chleba ułożyć na arkuszu wyłożonym folią; na wierzchu chleba lekko posmarować masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Posypać proszkiem curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
12
Piec 4 do 6 minut lub do chrupkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
14
Pokrój wieprzowinę na 24 cienkie plasterki; umieść na patelni w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
15
Skropić mieszanką sosu barbeque.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
16
Piec 5 minut dłużej. Aby podawać, każdą kromkę chleba polać plasterkiem wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Sur de los Andes Malbec z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
Soczysty Malbec o żywej kwasowości z nutami malin, jeżyn i śliwek utkanych z miękkimi taninami i pikantnym wykończeniem. Wszystkie winogrona są podwójnie sortowane po przybyciu do winnicy. Wszystkie fermentacje odbywają się naturalnie z rodzimymi drożdżami. Fermentacja trwa 20 dni z 2 dniami zimnej maceracji, w temperaturach między 24-27 stopni Celsjusza, aby osiągnąć największą złożoność. Następnie wino przechodzi 100% fermentację Malolaktyczną i jest starzone w starszych dębowych beczkach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn