Snickerdoodle Macarons
Snickerdoodle Macarons to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 98 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z deseru pierwsza dziewczyna ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, zmielony cynamon, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Snickerdoodle Macarons, Makarony, oraz Jak zrobić makarony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla makaronów: ułóż dwie tace do pieczenia jeden na drugim. Linia z silikonową matą do pieczenia lub pergaminem.Przetwórz mączkę migdałową z cukrem cukierniczym w robocie kuchennym. Przesiać duże kawałki migdałów.
W rondlu połącz cukier i wodę.
Podgrzewać na pożywce, aż cały cukier się rozpuści.W międzyczasie umieść 75 g białek w misce miksera z mocowaniem trzepaczki.Kontynuuj gotowanie, aż syrop cukrowy osiągnie 118 C / 245 F. podczas gotowania cukru rozpocznij ubijanie białek. Powinny one osiągnąć sztywne szczyty, zanim syrop osiągnie 245 F. Jeśli zbyt szybko bicze, Wyłącz lub wyłącz mikser.Obróć prędkość miksera na niską. Ostrożnie wlać syrop cukrowy powolnym strumieniem do miksera.Obróć prędkość miksera na wysoką i pozwól bezie ubijać przez kilka minut, aż ostygnie i pojawi się błyszczący i firm.In dużą miskę, połączyć mieszankę mączki migdałowej z pozostałych 75g białek, aż częściowo połączone.Miarka bezy na wierzchu mieszanki mączki migdałowej. Używając szpatułki lub skrobaka do ciasta, ostrożnie złóż bezę, starając się jej nie opróżnić. Końcowe ciasto powinno być grube i płynąć powoli jak magma. Nie przesadzaj.Zgarnij ciasto do worka rurowego wyposażonego w gładką końcówkę o średnicy½". Rury 1 ½ " rund ciasta na przygotowane blachy do pieczenia.
Prześcieradła pozostawić na około 20 minut, aby muszle stwardniały.W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 160 C / 320 F.
Piec jeden zestaw makaronów przez 15 minut, obracając jeden raz.
Pozostaw tacę do ostygnięcia na kilka minut przed wyjęciem z maty silikonowej.
Cukier i białka połączyć w średniej żaroodpornej misce i umieścić na patelni gotującej się wody.
Mieszankę cukru ubijać stale na ogniu, aż cukier się rozpuści, a mieszanina wygląda gładko i lśniąco, około 3 minut.
Wyjąć mieszaninę z ognia i wlać do miski miksera stojącego.
Ubijać na średniej prędkości przez około 5 minut, aż mieszanina ostygnie.Przełącz na mocowanie wiosła i z niską prędkością, dodaj masło kilka kawałków na raz, bijąc, aż będzie gładkie.Po dodaniu całego masła, ubij krem na średniej prędkości przez około 6-10 minut, aż będzie bardzo gęsty i gładki.
Dodaj ekstrakt wanilii i zmielony cynamon, i ubić, aby połączyć.Krem maślany jest gotowy do użycia.
Umieść kawałek folii na powierzchni, aż będziesz gotowy do użycia, aby zapobiec wyschnięciu out.To skład:napełnij krem maślany workiem z ciastem wyposażonym w okrągłą końcówkę.
Ułóż makarony na patelni z płaskimi dnami skierowanymi do góry. Na środek połowy makaronów wymieszać około 1 łyżeczki maślanego kremu.
Ułóż pozostałe makarony na wierzchu, lekko naciskając, aby rozprowadzić nadzienie na brzegach.