Polędwiczki wieprzowe czosnkowe z sosem Barbecue

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej czosnkowej z sosem Barbecue. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 24g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.1 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać polędwiczki wieprzowe, Pory roku czosnek & zioła dressing mix, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe w sosie Barbecue z jagodami, Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Śliwkowym Barbecue, oraz Pieczona polędwiczka wieprzowa z sosem śliwkowym Barbecue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Mięso umieścić na płytkiej patelni wyłożonej folią.
Wymieszać dressing wymieszać i suche przyprawy aż do wymieszania; wcierać na mięso.
Piec 15 do 20 min. lub dopóki mięso nie zostanie zrobione (145F).
Wyjąć mięso z piekarnika; odstawić 3 min. przed krojeniem i podaniem z sosem barbecue.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Vinan Alicia Las Compuertas Malbec z oceną 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Vina Alicia Las Compuertas Malbec]()
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Intensywna czerwień z fioletowymi pasemkami. Niesamowite połączenie intensywności i precyzji. Ujawnia dojrzały owoc i słodki charakter jeżyny, śliwki i czerwonych owoców Marmolady. Dopełnia eleganckie nuty pieprzu, zatoki i cynamonu. Intensywne czarne owoce, duża amplituda i wyraźna suchość. Wyróżnia się delikatnymi Dojrzałymi i jedwabistymi taninami i zapewnia eleganckie i złożone odczucia w ustach. Starzenie się zwiększy złożoność wina.Idealny do sparowania z tłustym mięsem, mięsem dziczyzny, pikantnymi, wolno gotowanymi lub grillowanymi potrawami.