Polędwiczki Wieprzowe

Polędwiczki Wieprzowe
Polędwiczki wieprzowe wymagają około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 738 kalorii, 81g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz polędwiczki wieprzowe, sherry, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać świeży korzeń imbiru, możesz podążać za tym daniem głównym z Bez mąki migdałowe ciasteczka imbirowe jako deser. 188 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zdrowsze Karnisze wieprzowe z polędwicą wieprzową, Polędwiczki wieprzowe z grilla, oraz Polędwiczki Wieprzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mięso natrzeć proszkiem musztardy i tymiankiem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Umieść w niereaktywnym naczyniu i dodaj 1/2 szklanki sherry, 1/2 szklanki sosu sojowego, czosnek i imbir. Schab dobrze pokryć, przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
3
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut na funt lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 145 Stopni F (63 stopnie C). Od czasu do czasu podlewać wieprzowinę podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
W międzyczasie podgrzej galaretkę jabłkową w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka JabłkowaGalaretka Jabłkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodać 2 łyżki sherry i 1 łyżkę sosu sojowego, dobrze wymieszać, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i niech gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
7
Polędwicę polędwicę wylać po zakończeniu.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Zuccardi Aluvial Altamira Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 90 dolarów za butelkę.
Zuccardi Aluvental Altamira Malbec
Zuccardi Aluvental Altamira Malbec
Głębokie odcienie czerwieni i fioletu. Złożony owocowy charakter z nutami truskawek, wiśni i śliwek, uzupełniony świeżymi ziołowymi i kwiatowymi nutami. Podniebienie ma jedwabiste wejście z żywą kwasowością, świetnymi taninami strukturalnymi i długim wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn