Polędwica Żubrowa

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Polędwica Żubrowa może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 149 kalorii, 24g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 7,66 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz proszek ancho chile, oregano, Olej canolan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ancho-Przetarta Polędwica Żubrowa Z Pikantnym Sosem Kolendrowym, Przyprawa wcierana grillowane żeberka American Bison z pomarańczowym miodem Chipotle sosem BBQ, oraz Polędwiczki Wieprzowe Natarte Przyprawami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 9 składników w małej misce.
Żubra ułożyć na naczyniu; skropić sokiem. Mieszankę przypraw utrzeć na Żubrze. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Pozostawić bizona w temperaturze pokojowej 15 minut. Zabezpieczyć żubra w odstępach 2-calowych sznurkiem.
Umieścić żubra na małej patelni pokrytej natryskiem.
Piec w temperaturze 425 przez 25 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 115 lub do pożądanego stopnia doneness (temperatura będzie nadal rosnąć jak pieczeń stoi).
Wyjąć z piekarnika; odstawić na 20 minut przed krojeniem.