Polędwica wołowa w sosie grzybowym, musztardowym i czerwonym winie

Polędwica wołowa w sosie grzybowym, musztardowym i czerwonym winie
Polędwica wołowa w sosie grzybowym, musztardowym i czerwonym winem to bezglutenowe i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 686 kalorii. Na 10,77 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 7 fanów. Mieszanka masła, szalotka, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica wołowa z sosem pieczarkowym z czerwonego wina, Polędwica wołowa z sosem Pieczarkowo-czerwonym winem, oraz Steki z polędwicy wołowej z sosem z czerwonego wina i grzybów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Filety posypać solą i pieprzem z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3
Umieść filety na patelni i zapiekać, aż złoty kolor będzie brązowy. Obróć filety i kontynuuj gotowanie przez 4 do 5 minut, aby uzyskać średnio Rzadki doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Filety wyjąć na talerz.
5
Usuń wszystkie, ale 1 1/2 łyżki tłuszczu na patelni i wrócić do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać grzyby i szalotki, doprawić solą i pieprzem. Gotować do złotego koloru i ich płyn odparował.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
7
Dodać czerwone Wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
8
Dodać bulion i gotować aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
9
Ubij masło i musztardę i gotuj przez 30 sekund. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Udekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
11
Polewamy teraz wypoczęte filety sosem i smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn