Polędwica wołowa w sosie grzybowym, musztardowym i czerwonym winie

Polędwica wołowa w sosie grzybowym, musztardowym i czerwonym winem to bezglutenowe i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 686 kalorii. Na 10,77 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 7 fanów. Mieszanka masła, szalotka, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica wołowa z sosem pieczarkowym z czerwonego wina, Polędwica wołowa z sosem Pieczarkowo-czerwonym winem, oraz Steki z polędwicy wołowej z sosem z czerwonego wina i grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na dużym ogniu.
Filety posypać solą i pieprzem z obu stron.
Umieść filety na patelni i zapiekać, aż złoty kolor będzie brązowy. Obróć filety i kontynuuj gotowanie przez 4 do 5 minut, aby uzyskać średnio Rzadki doneness.
Usuń wszystkie, ale 1 1/2 łyżki tłuszczu na patelni i wrócić do wysokiej temperatury.
Dodać grzyby i szalotki, doprawić solą i pieprzem. Gotować do złotego koloru i ich płyn odparował.
Dodać czerwone Wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Dodać bulion i gotować aż zmniejszy się o połowę.
Ubij masło i musztardę i gotuj przez 30 sekund. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Udekoruj natką pietruszki.
Polewamy teraz wypoczęte filety sosem i smakiem.