Polędwica Wołowa Teriyaki

Polędwica Wołowa Teriyaki
Przepis Teriyaki polędwica wołowa może zaspokoić Japońskie pragnienie w około 55 minut. Na 2,87 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 26g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, zupa cebulowa mix, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki, Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki, oraz Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć sherry, sos sojowy, zupa mix i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Wlać 1 szklankę do dużej plastikowej torebki zamykanej; dodać polędwicę. Uszczelnić worek i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez 5 godzin lub na noc. Przykryć i schłodzić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Odcedzić i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Umieść polędwicę na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Piec, odsłonięty, w temperaturze 425° przez 45-50 minut lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr powinien czytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°), fastrygowanie często z 1/3 Puchar zarezerwowane marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Odstawić na 10-15 minut.
7
Tymczasem, w małym rondlu, doprowadzić wodę i pozostałą marynatę do toczenia wrzenia przez 1 minutę lub aż sos jest nieco zmniejszona. Wołowinę pokroić w plasterki; podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn