Polędwica Wołowa Inspirowana Japonią

Polędwica Wołowa Inspirowana Japonią
Polędwica wołowa inspirowana Japonią może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis służy 4. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 676 kalorii, 36g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Za $9.21 za porcję, ten przepis okładki 38% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś kiełki fasoli, zmielone ziele angielskie, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Peach Crisp: zdrowe chrupiące na śniadanie jako deser. 2 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Wołowiny I Makaronu Inspirowana Japonią, Pieczeń Garnkowa Inspirowana Japonią, oraz Krótkie żeberka wołowe inspirowane Marokańczykiem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Wcieraj mieszankę przypraw po obu stronach filetów i umieść w dużej, zamykanej plastikowej torbie. W średniej misce wymieszaj sos sojowy, ocet ryżowy, olej sezamowy, ziele angielskie, imbir i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlej marynatę do torebki i delikatnie wstrząśnij, aby pokryć mięso. Filety przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
MięsoMięso
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjmij filety z plastikowej torby i zarezerwuj marynatę. Użyj ręcznika papierowego, aby osuszyć mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Torby ZiplocTorby Ziploc
5
Rozgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Filety zrumienić ze wszystkich stron, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Umieść filety na blasze do pieczenia i piecz w nagrzanym piekarniku, aż osiągną temperaturę wewnętrzną 140 stopni F (60 stopni C) przez średnio około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
W międzyczasie na dużej patelni na średnim ogniu podgrzej pozostałą oliwę z oliwek. Smażyć kapustę, grzyby, ogórki, kiełki fasoli, groszek śnieżny i zieloną cebulę do miękkości, około 4 minut. Dodaj szpinak, pietruszkę i zarezerwowaną marynatę; gotuj kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki FasoliKiełki Fasoli
Zielona CebulaZielona Cebula
OgórekOgórek
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
MarynataMarynata
KapustaKapusta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Aby podać, podziel warzywa na cztery talerze; pokrój filety na grube plastry i ułóż na warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn