Polędwica Wołowa Asturia

Polędwica wołowa Asturia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 516 kalorii, 46g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 5,88 zł za porcję, ten przepis okładki 27% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. 32 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za gluten free I primal dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz bulion wołowy, pietruszkę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 90%. Ten wynik jest wybitny. Spróbuj Polędwica wołowa z pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, cebulą smażoną po francusku i sosem z octu balsamicznego, Pieczona Polędwica Wołowa Niesamowite! Gdzie wołowina?, oraz Polędwica Wołowa podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, aż do palenia. Steki przyprawiamy do smaku solą i pieprzem, a następnie obustronnie podsmażamy na rozgrzanym oleju. Zmniejsz ciepło do średniego i kontynuuj gotowanie, aż steki osiągną pożądaną wydajność, około 6 minut dla średnio rzadkich.
Wyjąć steki z patelni i ogrzać.
Wymieszać z mieloną cebulą i gotować, aż zmiękną i półprzezroczyste, około 5 minut. Doprawić papryką i gotować jeszcze przez minutę. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej, a następnie wlać wino. Dusić, aż wino zmniejszy się o połowę, następnie dodać bulion wołowy, powrócić do duszenia i gotować przez 2 minuty. Wymieszaj pokruszony ser pleśniowy, aż się roztopi.
Do podania polać steki sosem i posypać posiekaną natką pietruszki.