Polędwica wołowa Asturia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 516 kalorii, 46g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 5,88 zł za porcję, ten przepis okładki 27% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. 32 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za gluten free I primal dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz bulion wołowy, pietruszkę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 90%. Ten wynik jest wybitny. Spróbuj Polędwica wołowa z pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, cebulą smażoną po francusku i sosem z octu balsamicznego, Pieczona Polędwica Wołowa Niesamowite! Gdzie wołowina?, oraz Polędwica Wołowa podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, aż do palenia. Steki przyprawiamy do smaku solą i pieprzem, a następnie obustronnie podsmażamy na rozgrzanym oleju. Zmniejsz ciepło do średniego i kontynuuj gotowanie, aż steki osiągną pożądaną wydajność, około 6 minut dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Stek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wyjąć steki z patelni i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wymieszać z mieloną cebulą i gotować, aż zmiękną i półprzezroczyste, około 5 minut. Doprawić papryką i gotować jeszcze przez minutę. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej, a następnie wlać wino. Dusić, aż wino zmniejszy się o połowę, następnie dodać bulion wołowy, powrócić do duszenia i gotować przez 2 minuty. Wymieszaj pokruszony ser pleśniowy, aż się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Pleśniowy
Bulion Wołowy
Papryka
Cebula
Wino
4
Do podania polać steki sosem i posypać posiekaną natką pietruszki.