Polędwica Wieprzowa Miodowo-Rozmarynowa

Polędwica Wieprzowa Miodowo-Rozmarynowa
Polędwica wieprzowa miodowo-rozmarynowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka rozmarynu, ocet winny, polędwica wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Kolacja: polędwiczka wieprzowa z rabarbarem, gruszką, rozmarynem i miodem, Polędwiczki Wieprzowe Z Rozmarynem, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nasiona gorczycy umieścić w moździerzu. Za pomocą tłuczka, szlifować, aż zgnieciony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2
Zmiażdżone nasiona gorczycy, ocet i kolejne 4 składniki połączyć w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść wieprzowinę w wytrzymałej plastikowej torbie na suwak.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Wlać mieszaninę octu na wieprzowinę; uszczelnić. Marynować w lodówce co najmniej 8 godzin, obracając torebkę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
WieprzowinaWieprzowina
5
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć wieprzowinę z worka, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
7
Umieścić wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część wieprzowiny. Przykryj i grilluj 20 minut lub aż termometr mięsa zarejestruje 160, okazjonalnie obracając wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Wyjąć wieprzowinę z grilla; odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn