Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Polskie Chili może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 23G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 28 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki jalapeno, ocet destylowany, Chilli anaheim i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Spróbuj Polskie Stir-Fry, Gulasz Polski, oraz Polski Rugelach dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zmieloną wołowinę umieścić w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować, mieszając do kruszonki, aż wołowina nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić nadmiar tłuszczu, pozostawiając tylko tyle, aby pokryć dno garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać polską kiełbasę, cebulę i czosnek do garnka; gotować i mieszać, aż cebula będzie miękka.
Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Campo Viejo Cava Brut rosé. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Jasny, błyszczący różowy kolor. Przyjemny i mocny na nosie z silną obecnością dojrzałych czerwonych jagód. Z ma zaokrąglone, przyjemne uczucie w ustach.