Polpettini

Polpettini
Polpettini może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 40. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka liści rozmarynu, rosół z kurczaka, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują .

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek i umieścić patelnię na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę, doprawić solą, do smaku, i saute, aż będą przezroczyste i aromatyczne, ale nie mają koloru, o 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodać czosnek i gotować przez 2 do 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Zdjąć z ognia i ostudzić.
6
W dużej misce, połączyć mięso, rozmaryn, parmezan, woda, bułka tarta, i jajka. Obficie doprawić solą i dodać ugotowaną cebulę oraz czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Połączyć, aż dobrze wymieszane. (Zgniataj rękami, to zabawne!)
8
Zrób mały patty z mieszanki mięsa. Ugotuj i zjedz. Jest to tester do sprawdzenia i sprawdzenia czy przyprawa jest poprawna (prawdopodobnie będzie potrzebowała soli). W razie potrzeby dostosuj przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Rozwałkuj mieszaninę mięsa na klopsiki o średnicy 3/4 cala. Zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek i umieścić na dużym ogniu. Pracując partiami, gotuj polpettini, aż będą brązowe ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodaj pół szklanki bulionu z kurczaka i gotuj, aż bulion zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
11
Wyjąć do serwowania talerzy. Powtórz ten proces, aż wszystkie polpettini są gotowane i podawać natychmiast. Buonissimo!
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn