Polpettini
Polpettini może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 40. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka liści rozmarynu, rosół z kurczaka, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują .
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek i umieścić patelnię na średnim ogniu.
Dodać cebulę, doprawić solą, do smaku, i saute, aż będą przezroczyste i aromatyczne, ale nie mają koloru, o 5 do 6 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez 2 do 3 więcej minut.
Zdjąć z ognia i ostudzić.
W dużej misce, połączyć mięso, rozmaryn, parmezan, woda, bułka tarta, i jajka. Obficie doprawić solą i dodać ugotowaną cebulę oraz czosnek.
Połączyć, aż dobrze wymieszane. (Zgniataj rękami, to zabawne!)
Zrób mały patty z mieszanki mięsa. Ugotuj i zjedz. Jest to tester do sprawdzenia i sprawdzenia czy przyprawa jest poprawna (prawdopodobnie będzie potrzebowała soli). W razie potrzeby dostosuj przyprawę.
Rozwałkuj mieszaninę mięsa na klopsiki o średnicy 3/4 cala. Zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek i umieścić na dużym ogniu. Pracując partiami, gotuj polpettini, aż będą brązowe ze wszystkich stron.
Dodaj pół szklanki bulionu z kurczaka i gotuj, aż bulion zmniejszy się o połowę.
Wyjąć do serwowania talerzy. Powtórz ten proces, aż wszystkie polpettini są gotowane i podawać natychmiast. Buonissimo!