Cynamon Rodzynkowy Chleb Wirowy

Cynamon Rodzynkowy Chleb Wirowy
Cynamonowy rodzynkowy chleb wirowy jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka rodzynek, masło, skrócenie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Cynamon Rodzynkowy Chleb Wirowy, Cynamon Rodzynkowy Chleb Wirowy, oraz Cynamonowy Zawirowany Chleb Z Rodzynkami.

Instrukcje

1
Umieść wodę, mleko, skracanie, sól, mąkę, cukier i drożdże na patelni Maszyny do chleba w kolejności zalecanej przez producenta. Wybierz cykl; naciśnij Start.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
ChlebChleb
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
PatelniaPatelnia
2
Jeśli maszyna ma ustawienie owoców, dodaj rodzynki na sygnał lub około 5 minut przed zakończeniem cyklu ugniatania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
OwoceOwoce
3
Wyjąć ciasto po zakończeniu pierwszego cyklu ugniatania. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i rozwałkować na prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Ciasto posmarować masłem, brązowym cukrem i cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
5
Rozwałkuj ciasto i podziel na dwie części.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Umieść bochenki w dwóch lekko nasmarowanych patelniach o wymiarach 9x5 cali. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się rozmiar, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Posmaruj wierzchy wyrośniętych bochenków roztopionym masłem i piecz w rozgrzanym piekarniku przez 30 do 40 minut, aż skórka będzie brązowa, a bochenki wydrążone po naciśnięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn