Policzki wołowe duszone w czerwonym winie ze skórką pomarańczową (Joues de Boeuf aux Agrums)

Policzki wołowe duszone w czerwonym winie ze skórką pomarańczową (Joues de Boeuf aux Agrums)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj policzków wołowych duszonych w czerwonym winie z skórką pomarańczową (Joues de Boeuf aux Agrums). Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 849 kalorii, 48g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 13,23 zł / porcja, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, cebulę, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Policzki wieprzowe duszone w sosie pomidorowym, Ugotuj książkę: policzki wołowe duszone z granatu z puree z dyni maślanej, oraz Gulasz wołowy z orzechami włoskimi i skórką pomarańczową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Jeśli używasz uchwytu, pokrój ziarno na 4 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
3
Wołowinę osuszyć i doprawić 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
SólSól
4
Rozgrzać olej w 4-do 6-quart ciężkiego garnka na średnim ogniu, aż migocze. Brązowa wołowina ze wszystkich stron, w sumie 6 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Przełożyć na talerz szczypcami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
6
Dodaj cebulę, marchew, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu do garnka i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
CebulaCebula
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodać wino i skórkę i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
8
Dodaj wołowinę i wróć do wrzenia. Przykryć garnek i dusić w piekarniku, aż mięso będzie bardzo miękkie, 2 do 4 godzin (policzki wołowe trwają dłużej niż chuck). Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
9
Wołowinę podawać z marchewką i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SOSSOS
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn