Polewa Rybna

Polewa Rybna
Need a pescatariańskie danie główne? Ryba polewa może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 80g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 1066 kalorii. Na $12.99 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, parmezan, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Polewa Rybna, Placek Rybny Z Polewą Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Ryba pieczona w piecu z dodatkiem Cezara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić tyle masła, aby pokryć obie strony ryby w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Posyp czosnek i cebulę w proszku, sól i pieprz po obu stronach ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
CzosnekCzosnek
RybyRyby
3
Umieścić na mieszance ryb: mięso kraba, majonez, płatki pietruszki, cebula okrągła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka SuszonaPietruszka Suszona
MajonezMajonez
CrabmeatCrabmeat
CebulaCebula
RybyRyby
4
Posypać powyższą mieszaninę: starty parmezan i następnie bułka tarta na koniec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Bułka TartaBułka Tarta
5
Piec w temperaturze 350 stopni przez 20-25 minut, aż polewa będzie złotobrązowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia33
Magazyn