Polenta z pikantną kiełbasą-SOS Wegetariański
Polenta z pikantną kiełbasą-SOS Wegetariański może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 17g białka, oraz 22g tłuszczu. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sos do spaghetti, cebulę, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to Parmezan Polentan i pikantny sos Kiełbasowy, Ratatouille z pikantną włoską kiełbasą z kurczaka i kremową polentą, oraz Ciasta Polenta z sosem Kiełbasowym.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Spryskaj arkusz ciastek sprayem do gotowania. Ułóż plastry polenty na arkuszu i spryskaj je lekko sprayem do gotowania. Broil aż lekko rumiane o 5 protokół; turn i broil drugiej stronie przez 5 protokół. Trzymaj ciepło.
W dużej patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę, rozbijając go, jak brązowieje. Gdy kiełbasa traci różowy kolor, dodać cebulę, paprykę, grzyby, cukinię i włoskie przyprawy. Gotować, aż warzywa będą chrupiące przetargu, 5 do 7 protokół. Wymieszać w sosie spaghetti i gotować, aż do ogrzania i po prostu zaczyna się gotować.
Aby służyć, łyżka sosu na plastry polenty. Na wierzch posypać parmezanem.