Polenta z pikantną kiełbasą-SOS Wegetariański

Polenta z pikantną kiełbasą-SOS Wegetariański
Polenta z pikantną kiełbasą-SOS Wegetariański może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 17g białka, oraz 22g tłuszczu. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sos do spaghetti, cebulę, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to Parmezan Polentan i pikantny sos Kiełbasowy, Ratatouille z pikantną włoską kiełbasą z kurczaka i kremową polentą, oraz Ciasta Polenta z sosem Kiełbasowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Spryskaj arkusz ciastek sprayem do gotowania. Ułóż plastry polenty na arkuszu i spryskaj je lekko sprayem do gotowania. Broil aż lekko rumiane o 5 protokół; turn i broil drugiej stronie przez 5 protokół. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
PolentaPolenta
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
W dużej patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę, rozbijając go, jak brązowieje. Gdy kiełbasa traci różowy kolor, dodać cebulę, paprykę, grzyby, cukinię i włoskie przyprawy. Gotować, aż warzywa będą chrupiące przetargu, 5 do 7 protokół. Wymieszać w sosie spaghetti i gotować, aż do ogrzania i po prostu zaczyna się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Aby służyć, łyżka sosu na plastry polenty. Na wierzch posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
PolentaPolenta
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn