Pokrojony stek Stroganoff we francuskim chlebie i koperku smacznie ubrana Sałatka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać plastry stek Stroganoff w chleb francuski i koperek smak ubrany Sałatka spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 838 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.68 za porcję. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo koperek, śmietanę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Francuska Cebula Plastry Stek Croissant Kanapka, Wystrojona Sałatka Ze Stekiem, oraz Grecka sałatka Stekowa chleb francuski z jajkami na miękko + Feta.
Instrukcje
1
Posiekaj rukolę i zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego Ogrodu
2
Bagietkę pokroić na 4 kawałki i podzielić, ale nie rozdzielać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim lub średnim ogniu z 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
świeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Pokrojone mięso pokroić na sucho. Mięso doprawić solą i pieprzem i obtoczyć w mące. Strząśnij nadmiar, a następnie dodaj do bardzo gorącej patelni. Cebulę zetrzeć bezpośrednio w mięsie. Gotować mięso 5 do 6 minut, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Owies (szybki Lub Zwykły)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Gruby Czerwony Cukier
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj bulion do patelni i gotuj, aby zagęścić 1 minutę, wymieszaj kwaśną śmietanę, łyżkę soku z cytryny i koperek. SOS doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Zdjąć z ognia. Mięso układamy w pokrojoną bagietkę i przykrywamy rzeżuchą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
Rzeżucha Ogrodowa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rabble Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.