Pokrojony stek Stroganoff we francuskim chlebie i koperku smacznie ubrana Sałatka

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać plastry stek Stroganoff w chleb francuski i koperek smak ubrany Sałatka spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 838 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.68 za porcję. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo koperek, śmietanę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Francuska Cebula Plastry Stek Croissant Kanapka, Wystrojona Sałatka Ze Stekiem, oraz Grecka sałatka Stekowa chleb francuski z jajkami na miękko + Feta.
Instrukcje
Bagietkę pokroić na 4 kawałki i podzielić, ale nie rozdzielać.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim lub średnim ogniu z 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i masła.
Pokrojone mięso pokroić na sucho. Mięso doprawić solą i pieprzem i obtoczyć w mące. Strząśnij nadmiar, a następnie dodaj do bardzo gorącej patelni. Cebulę zetrzeć bezpośrednio w mięsie. Gotować mięso 5 do 6 minut, obracając od czasu do czasu.
Dodaj bulion do patelni i gotuj, aby zagęścić 1 minutę, wymieszaj kwaśną śmietanę, łyżkę soku z cytryny i koperek. SOS doprawić pieprzem.
Zdjąć z ognia. Mięso układamy w pokrojoną bagietkę i przykrywamy rzeżuchą.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rabble Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Rabble Merlot]()
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.