Pokrojony stek Stroganoff we francuskim chlebie i koperku smacznie ubrana Sałatka

Pokrojony stek Stroganoff we francuskim chlebie i koperku smacznie ubrana Sałatka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać plastry stek Stroganoff w chleb francuski i koperek smak ubrany Sałatka spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 838 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.68 za porcję. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo koperek, śmietanę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Francuska Cebula Plastry Stek Croissant Kanapka, Wystrojona Sałatka Ze Stekiem, oraz Grecka sałatka Stekowa chleb francuski z jajkami na miękko + Feta.

Instrukcje

1
Posiekaj rukolę i zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
2
Bagietkę pokroić na 4 kawałki i podzielić, ale nie rozdzielać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim lub średnim ogniu z 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Pokrojone mięso pokroić na sucho. Mięso doprawić solą i pieprzem i obtoczyć w mące. Strząśnij nadmiar, a następnie dodaj do bardzo gorącej patelni. Cebulę zetrzeć bezpośrednio w mięsie. Gotować mięso 5 do 6 minut, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj bulion do patelni i gotuj, aby zagęścić 1 minutę, wymieszaj kwaśną śmietanę, łyżkę soku z cytryny i koperek. SOS doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Zdjąć z ognia. Mięso układamy w pokrojoną bagietkę i przykrywamy rzeżuchą.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Rzeżucha OgrodowaRzeżucha Ogrodowa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rabble Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn